Vědec z České republiky se naučil rozpoznat falešný kaviár

A to navzdory skutečnosti, že Česká republika patří mezi země, ve kterých je prakticky nemožné najít falešný kaviár, český vědec Milos Havelka, on vyvinul celou strategii pro identifikaci falešný od originálu.

Práce vědců tvrdí, že pouze DNA kód kaviár schopen přesně určit, jaký druh ryb patřila.

Proto se říká Miloš, pokud máte pocit, podivné chuť vajec, nezapomeňte vzít ji v laboratoři a ujistit se, že zaplatili u vajec, která je uvedena na obalu. V opačném případě se zaměstnanci dodavatelská firma bude odpovědný za vady zboží, které dovážené na český trh.

Samozřejmě běžní spotřebitelé nemohou určit původ vajec na oko, ale ochutnat to být odlišný od sebe navzájem. Pouze bdělost kupujících schopen zabránit šíření padělků na celém území České republiky.

Lidé jsou velmi rádi tuto pochoutku, a je již velmi dobře naučili rozumět své chuťové kategorií. Proto v zemích, jako je Česká republika, kde žijí velmi vědomé občanů, je obtížné získat pašované zboží od svých pochybných kvalitního zboží.